Μια αδιανόητη υπόθεση αποκαλύφθηκε με την καταγγελία μιας 20χρονης κοπέλας σε αστυνομικό τμήμα του Πειραιά. Η νεαρή κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση και οι άνδρες της Αστυνομίας δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Όχι γιατί η 20χρονη κατήγγειλε πρόσωπο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, αλλά γιατί αυτό το πρόσωπο δεν ήταν άλλο από τη μεγαλύτερη αδελφή της.

Μέχρι σήμερα οι καταγγελίες αφορούσαν κυρίως πατεράδες και αδελφούς που ασελγούσαν σε κόρες και αδελφές, αλλά η συγκεκριμένη καταγγελία δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαν ακούσει οι αστυνομικοί μέχρι τώρα. Όλα ξεκίνησαν στη μία το μεσημέρι της 30ής Δεκεμβρίου, όταν σε τμήμα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά εμφανίστηκε η 20χρονη κοπέλα και κατέθεσε ότι έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων της ίδιας της αδελφής της. Μάλιστα, είπε ότι οι «επιθέσεις» ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο, με τη νεαρή να προσπαθεί να την αποφύγει για να μη φτάσει η κατάσταση στα άκρα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν εφικτό, αφού, όπως κατήγγειλε, η κατά 11 χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της δεν σταμάτησε τις ερωτικές επιθέσεις. Η νεαρή προσπάθησε ξανά και ξανά να την αποφύγει όμως τελικά δεν μπόρεσε να την εμποδίσει. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, η 31χρονη αδελφή της δεν σταμάτησε και στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ η 20χρονη κοιμόταν, εκείνη μπήκε στο δωμάτιό της με περίεργες διαθέσεις. Όσο το κορίτσι κοιμόταν, της επιτέθηκε για άλλη μια φορά, όχι θωπεύοντας μόνο το στήθος της αλλά και τα γεννητικά της όργανα.

Η κοπέλα αντέδρασε και απομάκρυνε την 31χρονη, αλλά η κατάσταση είχε γίνει αφόρητη. Η μεγάλη αδελφή δεν το έβαζε κάτω και δεν άφηνε την 20χρονη σε χλωρό κλαρί. Η κοπέλα δεν άντεξε και τελικά αποφάσισε στις 30 Δεκεμβρίου να περάσει το κατώφλι

του τοπικού αστυνομικού τμήματος περιοχής του Πειραιά και να καταγγείλει το ίδιο το «αίμα της