Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στην Κορινθία βγαίνει «στο σφυρί».

Στο «Πρωινό» μίλησε η πολιτικός μηχανικός του σπιτιού, κ. Νικολέτα Γιάννου η οποία μαζί με τον σύζυγό της είχαν αναλάβει την εκτέλεση του έργου και η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη τους χρωστάει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων.

Δείτε ακόμη: «Ο Φιλιππίδης χρωστά 100.000 σε εργάτες για τη βίλα που βγαίνει στο σφυρί» καταγγέλλει ο κοινοτάρχης Σοφικού

Όπως αποκάλυψε η κ. Γιάννου, το έργο ξεκίνησε το 2010 και για δύο χρόνια περίπου πληρωνόταν κανονικά. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, εκείνη και ο σύζυγός της συνέχισαν κανονικά τις εργασίες για την οικία.

«Το έργο συνεχιζόταν και η κ. Ελπίδα Νίνου το έβλεπε κανονικά. Χρήματα δεν ερχόντουσαν και το έργο συνεχιζόταν. Τα χρήματα συνολικά, μαζί με τους μαστόρους ήταν 104.300 ευρώ.

Δε μου είπαν ποτέ για τις οικονομικές δυσχέρειες, μου έλεγαν ότι είχαμε συμφωνήσει τόσα χρήματα. Βεβαίως και κινήθηκα νομικά, γιατί τα χρήματα δεν τα χρωστούσε μόνο σε εμένα. Μεμονωμένα και τμηματικά κινηθήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι. Πέντε αγωγές συνολικά που ζητάμε το ποσό των 104.300» αποκάλυψε η κ. Νικολέτα Γιάννου, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: