Ανάστατη είναι η Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες για «ροζ» πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου που διοργάνωσε ιδιοκτήτης γνωστού καφέ της πόλης και κατέληξε στο βιασμό μιας κοπέλας.

Με την έλευση του νέου χρόνου οι αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου δέχθηκαν την καταγγελία μιας 24χρονης, η οποία ανάφερε ότι ναρκώθηκε και βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου της πόλης, αναφέροντας τα ονόματα τεσσάρων γόνων γνωστών επιχειρηματικών οικογενειών. Αμέσως μετά οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στο Τμήμα.

Οι τρεις αφέθησαν άμεσα ελεύθεροι, ενώ κρατήθηκε ο τέταρτος, αυτός που διοργάνωσε το πάρτι, ο οποίος οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή. Ο συγκεκριμένος νεαρός αφέθηκε κι αυτός ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του, όπως επίσης της απαγόρευσης προσέγγισης και επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα.

Στο θέμα αναφέρθηκε σε ανάρτησή της η κίνηση «Υπέροχες Γυναίκες», που δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση και μιλά για προσχεδιασμένο ομαδικό βιασμό: «Βίασαν μία 24χρονη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να νάρκωσαν την κοπέλα και στη συνέχεια να τη βίασαν.

Οι τρεις αρνούνται την εμπλοκή τους. Η καταγγελία για το βιασμό έφτασε στα χέρια της αστυνομίας και ακολούθως αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν έναν 27χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου εμπλέκονται τέσσερις άνδρες, οι οποίοι συμμετείχαν σε πάρτι που στήθηκε σε σουίτα του ξενοδοχείου. Αρχικά, ομολόγησε ο 27χρονος. Όλοι οι συλληφθέντες έδωσαν κατάθεση στη δικαιοσύνη, με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα να τους αφήνει ελεύθερους. Οι τρεις που συνελήφθησαν μετά τον 27χρονο αρνούνται τη συμμετοχή.

Το πάρτι οργανώθηκε από τέσσερα άτομα από την Αθήνα, στη σουίτα που έκλεισε ο 27χρονος. Όσα μηνύματα έχουμε λάβει για το περιστατικό αναφέρουν ότι οι τρεις άντρες είναι γνωστοί επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη! Ελπίζουμε το συγκεκριμένο έγκλημα να μην καλυφθεί, ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει και το θύμα να μπορέσει να βρει τη δικαίωση που του αξίζει #yperoxesgynaikes».

Στο τι συνέβη το βράδυ αναφέρθηκε και ο 27χρονος με ανάρτησή του στα social media την οποία ωστόσο λίγο αργότερα κατέβασε: «Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν για να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας που ήρθαν από Αθήνα για τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της, με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη». Η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Δημοσιέυθηκε στην εφημερίδα On Time