Ένα ηχητικό ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μια ημέρα μετά τη σύλληψη ενός 21χρονου αστυνομικού που υπηρετεί στις πεζές περιπολίες ο οποίος ξυλοκόπησε τη 19χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά του στον Νέο Κόσμο.

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται η σπαρακτική φωνή της κοπέλας η οποία λέει: «Άσε με να φύγω. Θέλω να φύγω. Άσε με να φύγω. Μα δε μ’ αφήνεις να φύγω, θέλω να φύγω. Γιατί δε μ΄ αφήνεις. Δε μ’ αφήνεις να φύγω».




Η κοπέλα έγινε αντιληπτή από γείτονες που 
άκουσαν φωνές από το διαμέρισμά του αστυνομικού και τη νεαρή σύντροφό του να ζητάει βοήθεια, την ώρα που ο 21χρονος την χτυπούσε, και αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.

Άμεσα άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο. Όταν επιχείρησαν να μπουν στο διαμέρισμα ο νεαρός συνάδελφός τους δεν τους άνοιγε και τους έβριζε.

Τελικά, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα από τη μπαλκονόπορτα να σώσουν τη 19χρονη κοπέλα, και να συλλάβουν τον 21χρονο αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται πως όταν ο 21χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως υπέβαλε μήνυση κατά των συναδέλφων του επειδή... μπήκαν στο σπίτι του χωρίς ένταλμα.