Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται η σπαρακτική φωνή της κοπέλας η οποία λέει: «Άσε με να φύγω. Θέλω να φύγω. Άσε με να φύγω. Μα δε μ’ αφήνεις να φύγω, θέλω να φύγω. Γιατί δε μ΄ αφήνεις. Δε μ’ αφήνεις να φύγω».
Η κοπέλα έγινε αντιληπτή από γείτονες που άκουσαν φωνές από το διαμέρισμά του αστυνομικού και τη νεαρή σύντροφό του να ζητάει βοήθεια, την ώρα που ο 21χρονος την χτυπούσε, και αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.
Τελικά, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα από τη μπαλκονόπορτα να σώσουν τη 19χρονη κοπέλα, και να συλλάβουν τον 21χρονο αστυνομικό.
Υπενθυμίζεται πως όταν ο 21χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως υπέβαλε μήνυση κατά των συναδέλφων του επειδή... μπήκαν στο σπίτι του χωρίς ένταλμα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.