Ακης_Τσοχατζοπουλος
Ελλάδα

Άκης Τσοχατζόπουλος - Ηχητικό ντοκουμέντο λίγους μήνες πριν τον θάνατό του: Γιατί αποκληρώνω συγγενικά μου πρόσωπα

Στο ηχητικό, που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, ο πρώην υπουργός εξηγεί γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση

Μετά το άνοιγμα της διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου και τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο προσκήνιο, ένα ηχητικό ντοκουμέντο από παλαιότερες δηλώσεις, έρχεται να «δώσει φως», ως ένα βαθμό, το μυστήριο.

Ειδικότερα, στο ηχητικό, που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, ο πρώην υπουργός εξηγεί γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση. Μάλιστα, είχε καταγράψει τις σκέψεις του, σε κινητό τηλέφωνο, λίγους μήνες προτού φύγει από τη ζωή.

Ήθελε να εξηγήσει ποιους από τους συγγενείς του αποκληρώνει μέσα από τις τρεις διαθήκες, που έχει αφήσει με την πρώτη να έχει ήδη ανοιχτεί.

Εμφανώς καταβεβλημένος, όπως αντιλαμβάνεται κανείς από την χροιά της φωνής του, εξηγεί γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

«Είχε βάλει σκοπό να με κυνηγήσει. Να με διαβάλλει, να με υπονομεύσει και να με καταστρέψει. Γι’ αυτό κέρδισε την απόρριψη, την καταδίκη και την καταγγελία απ’ όλους», είχε πει στο ηχητικό ντοκουμέντο και συμπλήρωσε:

«Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μιας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η… (συγγενικό πρόσωπο), η…, όσο και μια σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου».