Στο νεκροταφείο του Σχιστού, οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν σήμερα στις 15:00 τον ηθοποιό Πάνο Νάτση, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 31 ετών.

Αρχικά, η κηδεία αρχικά ήταν να γίνει στο Γ’ Νεκροταφείο, όμως λόγω της πολυήμερης αναμονής, η οικογένεια του ηθοποιού αποφάσισε να τη μεταφέρει στο νεκροταφείο Σχιστού.

Την ενίσχυση της Διεθνούς υποστήριξης γυναικών «Woman In Need» που αφορά τις κακοποιήσεις γυναικών επιθυμεί, αντί στεφάνων, η οικογένεια και η σύντροφος του Πάνου Νάτση, ενώ έχει ζητήσει να μην παραστούν δημοσιογράφοι στην κηδεία.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε την επιθυμία τους, τονίζοντας πως ο ταλαντούχος ηθοποιός ήταν «ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες».

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες», αναφέρει στην ανάρτησή του.