Για ξυλοδαρμό την περίοδο που ήταν έγκυος και εγκατάλειψη της κόρης τους κατηγορεί τον τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη η πρώην σύντροφός του, Αμαλία Τουράνη. «Το 2010 ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου. Ήταν γενικά βίαιος, με αποκορύφωμα μία μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο την Aστυνομία και να κάνω μήνυση. Πήγα σε ιατροδικαστή, στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό. Με εξέτασε και, όντως, υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση», λέει η Αμαλία Τουράνη.

Όπως εξήγησε η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, ο γάμος τους διαλύθηκε μετά από τον ξυλοδαρμό. «Δεν υπήρχε γάμος. Ο γάμος μας διαλύθηκε, γιατί με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος τεσσά Αφού το παιδί γεννήθηκε, τα ξαναβρήκαμε για 40 μέρες, με χτύπησε ενώ είχα στην αγκαλιά μου την Κλεοπάτρα και σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτιρων μηνών. Ήταν όλα έτοιμα, σε δύο μήνες παντρευόμασταν. Μόλις ξεκινήσαμε να μοιράζουμε τα προσκλητήρια, διαλύθηκαν τα πάντα.. Μετά βρήκε μία άλλη γυναίκα και είχε πάει στο δικό της σπίτι. Μετά χωρίσαμε εντελώς», ανέφερε η Αμαλία Τουράνη.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής έδειξε αδιαφορία για την κόρη τους, η οποία σε ηλικία 6 ετών διαγνώστηκε με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα. Μάλιστα, ανέφερε ότι εδώ και δύο χρόνια έχει διακόψει κάθε επικοινωνία με το παιδί του και δεν καταβάλλει διατροφή. «Όταν ανέβηκε ο ερανικός λογαριασμός το 2017 και βοήθησε όλος ο κόσμος για να πάει η κόρη μας στην Αμερική για να σωθεί από τον καρκίνο, ο Καμπακάκης δεν μας μιλούσε για δύο μέρες γιατί θα του κάναμε κακό στην καριέρα του! Έλεγε “θα σβήσω, δεν θα έρχεται κανείς να με βλέπει στα live γιατί θα με λυπούνται”!»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος, έδωσε τη δική του εκδοχή για την υπόθεση και χαρακτήρισε ανυπόστατους τους ισχυρισμούς της Αμαλίας Τουράνη. «Ο κύριος Καμπακάκης αθωώθηκε, γιατί όλα αυτά που ισχυριζόταν ήταν ανυπόστατα». Αναφορικά με το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας, ο Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος τόνισε ότι «το συγκεκριμένο πόρισμα ήταν μέρος της δικογραφίας. Έγινε το δικαστήριο και ο πελάτης μου αθωώθηκε».


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 14 Φεβρουαρίου 2022