Ενώπιος ενωπίω με τους βασανιστές τους θα βρεθούν την Παρασκευή οι δύο φίλοι του Άλκη Καμπανού, οι οποίοι υπέστησαν βίαιους ξυλοδαρμούς από την ομάδα των 12 κατηγορουμένων τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου προς την 1η Φεβρουαρίου στο Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Η διαδικασία αναγνώρισης, όπως και η λήψη DNA από όλους τους εμπλεκόμενους, κρίνονται ως απαραίτητες ενέργειες για τον ακριβή εντοπισμό των φυσικών αυτουργών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η έρευνα βαίνει προς ολοκλήρωση, ωστόσο τα ερωτήματα για τους ηθικούς αυτουργούς, τα κίνητρα των δραστών καθώς και για ένα ακόμη πρόσωπο που κατά τον συνήγορο της οικογένειας Αλ. Κούγια, συμμετείχε στο έγκλημα, παραμένουν αναπάντητα.

Προς τούτο οι γονείς του άτυχου φοιτητή θα κατέβουν την επόμενη Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με την ηγεσία του Αρείου Πάγου, η οποία βεβαίως έχει θορυβηθεί αναλόγως από την τροπή των πραγμάτων, γι΄αυτό και χθες ο εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου παρενέβη εκ νέου διατάσσοντας επίσπευση της έρευνας αλλά πολύ προσεκτικά.