Σε στέρηση του δικαιώματός της για τα μεροκάματα στη φυλακή οδήγησε η εριστική συμπεριφορά της Έφης Κακαράτζουλα, όπως περιγράφει στο Mega πρώην συγκρατούμενή της.

Oι συγκρατούμενές της στην Θήβα την περιγράφουν υπεροπτική και αναφέρουν ότι δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας για την δολοφονική επίθεση σε βάρος της Ιωάννας με βιτριόλι.

«Την Έφη την είχαν βάλει στην καθαριότητα. Σφουγγάριζε δηλαδή. Μιλούσε όμως, πολύ άσχημα σ’ όλες, τις κοιτούσε λες και είναι σκουπίδια. Κάποια απ’ τα κορίτσια δεν το ανέχτηκαν αυτό. Πήγαν στην κοινωνική λειτουργό της φυλακής, έκαναν παράπονα και την κατήγγειλαν. Πλέον, την έβγαλαν από τα μεροκάματα. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος της ποινής, συνυπολογίζεται η κακή συμπεριφορά και ο εισαγγελέας μπορεί να την κρατήσει επιπλέον χρόνο στη φυλακή. Αλλά αυτή, συνεχίζει να τους κοιτά όλους με υπεροψία», δήλωσε η πρώην συγκρατούμενή της στην εκπομπή LIVE NEWS.


Την είχαν πιάσει να κλέβει ρούχα

Ήταν η δεύτερη φορά που η 36χρονη έβγαλε εκτός εαυτού στις συγκρατούμενές της. Η πρώτη ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν την έπιασαν στα «πράσα» να κλέβει ρούχα από το πόστο που την είχαν βάλει αρχικά, για να κάνει μεροκάματα. Την αποκάλυψη είχε κάνει τον περασμένο Οκτώβριο αποκλειστικά στο LIVE NEWS μία πρώην συγκρατούμενή της.

Παρ’ ότι καταδικάστηκε για την δολοφονική επίθεση στην Ιωάννα, παρά την προειδοποίηση και την αλλαγή από τα ρούχα στην καθαριότητα, η Έφη δεν έβαλε μυαλό και κάπως έτσι έχασε τα μεροκάματα. Ούτε αυτό ωστόσο, την πτοεί. Στην καθημερινότητά της, συνεχίζει να είναι πάντοτε στην… «τρίχα», βαμμένη, ντυμένη και περιποιημένη, λες και κάνει στη Θήβα… διακοπές.

Η Έφη, η οποία δεν παραμελεί ούτε τη σιλουέτα της ακολουθώντας ευλαβικά διατροφή. αγοράζοντας προϊόντα από τη καντίνα της φυλακής, μένει να φανεί τώρα, τι επίπτωση θα έχει η συμπεριφορά της, στα έτη που πρόκειται τελικά να εκτίσει, από τα συνολικά 15 χρόνια κάθειρξης που της επέβαλε το δικαστήριο για την δολοφονική επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.