Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η γνωμοδότηση του τεχνικού συμβούλου που έχει ορίσει η Γεωργία Μπίκα παραδόθηκε σήμερα, ημέραΤρίτη, στην ανακρίτρια και αφορά στην ιατροδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε στα δείγματα.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, επεξεργαζόταν στοιχεία και πληροφορίες γύρω από την υπόθεση επί δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, το τεχνικό πόρισμα του Δημήτρη Γαλεντέρη θα απαντά λεπτομερώς σε ιατροδικαστικά ζητήματα, σχετικά με το πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και ποια δείγματα ελήφθησαν, αφού σύμφωνα με τον ίδιο «υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου».

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η τεχνική έκθεση για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης παραδόθηκε σήμερα στην ανακρίτρια και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και το ανατρεπτικό στοιχείο εντοπισμού μεγάλης ποσότητας αιθανόλης.

Πρόκειται για στοιχείο που αρχικά είχε διαψεύσει το περιβάλλον του κατηγορουμένου, όπου έκανε λόγο για «ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης, Δημήτρη Γαλεντέρη, μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, ενσωμάτωσε το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση.


Η ανακρίτρια μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr εξηγεί ότι «η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο και μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα. Δηλαδή, ενώ στα αποτελέσματα των τοξικολογικών φαίνεται ότι έχει παρθεί γενετικό υλικό από ένα δράστη, ο τεχνικός σύμβουλος υποστηρίζει ότι έπρεπε να παρθεί και από άλλο εμπλεκόμενο άτομο, διότι ομοζυγωτικοί δίδυμοι, άρα μπορεί να έχουν ίδιο γενετικό υλικό».

Ακόμα, ο κ. Ζιώγας επισημαίνει: «Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, οι δικαστές έχουν την κρίση τους και θα δουν την πραγματικότητα», επισημαίνοντας επίσης ότι η Γεωργία «παλεύει και προσπαθεί καθημερινά να επανέλθει στην κανονική της ζωή».