Ένα σοκαριστικό γεγονός έγινε γνωστό στην Κηφισιά, όπου μία οικιακή βοηθός έβγαζε τα παιδιά που πρόσεχε γυμνές φωτογραφίες και τις έστελνε μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, o 4χρονος γιος ήταν αυτός που ειδοποίησε τον πατέρα του για τα όσα λάμβαναν χώρα στο σπίτι. Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει αναδεικνύουν ότι στην αρχή η συμπεριφορά της, ήταν φυσιολογική καθώς έδειχνε προστατευτική απέναντι στα τρία παιδιά που είχε αναλάβει να προσέχει, ένα τετράχρονο αγοράκι και τις δύο αδερφές του, 1,5 ετων και 2 ετών αντίστοιχα. Μάλιστα, η 28χρονη με καταγωγή από το Νεπάλ πρόσεχε πέντε παιδιά.

Βέβαια, παρ’ότι το νεαρό της ηλικίας της αποτέλεσε πλεονέκτημα στο να μπορέσει να κερδίσει αυτή τη δουλειά, αυτό που έλαβε χώρα ξεπερνάει κάθε όριο φαντασίας. Μάλιστα το 4χρονο αγοράκι ήταν εκείνο που ειδοποίησε τον πατέρα του ότι κάτι περίεργο συνέβαινε χωρίς όμως να είναι σε θέση, λόγω της ηλικίας του, να αντιληφθεί το μέγεθος των νοσηρών πράξεων της 28χρονης. Του είχε κάνει εντύπωση, είπε στον πατερα του, ότι είχε πάρει το κινητό της και φωτογράφιζε τις αδερφούλες του γυμνές στο μπάνιο και σε άλλα σημεία του σπιτιού.

Στο άκουσμα του γεγονότος, ο πατέρας θορυβήθηκε πολύ και ζήτησε εξηγήσεις για τα όσα μαθεύτηκαν από το γιο του. Αρχικά, εκείνη προσπάθησε να αρνηθεί τα πάντα λέγοντας πως είναι κάτι που ίσως φαντάστηκε ο 4χρονος γιος του, ωστόσο ο πατέρας του επέμενε και έτσι την πίεσε να του δείξει το κινητό της τηλέφωνο.

Στο άλμπουμ των φωτογραφιών βρήκε αποθηκευμένες τις επίμαχες λήψεις και αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση. Η 28χρονη υποστήριξε ότι το έκανε... για πλάκα όμως δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον πατέρα των τριών παιδιών, ούτε τους αστυνομικούς που την συνέλαβαν.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έρευνα πιθανή εμπλοκή της 28χρονης οικιακής βοηθού από το Νεπάλ σε διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.