Με δύο δικηγόρους στο πλευρό της θα πάει στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Όπως έγινε γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου στην ανακρίτρια όχι με έναν δικηγόρο, αλλά δύο, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Έτσι, εκτός του Κωνσταντίνου Ζάρδα, που ορίστηκε από την ανακρίτρια ως συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης, στο πλευρό της θα βρεθεί και ο εκ Θεσσαλονίκης δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Όθων Παπαδόπουλος: «Έγινε μια προσέγγιση από την πλευρά της οικογένειας»

Ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, Όθωνας Παπαδόπουλος, όπως ο ίδιος ανέφερε μετεβαίνει στην Αθήνα.

«Πράγματι, έγινε μια προσέγγιση από την πλευρά της οικογένειας. Αυτήν τη στιγμή ετοιμάζομαι να αναχωρήσω για την Αθήνα, προκειμένου να κάνω μια κουβέντα μαζί της, να μελετήσω φυσικά τη δικογραφία και τα υπόλοιπα έγγραφα και στη συνέχεια θα αποφασίσω εάν θα αναλάβω την υπόθεση», δήλωσε στην ιστοσελίδα GRTimes ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο Όθων Παπαδόπουλος είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη ΠΟΛΗ-χρωμη Θεσσαλονίκη, του Σπύρου Βούγια. Επίσης, υπήρξε επικεφαλής του κλιμακίου Θεσσαλονίκης της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων Ελλάδας.

Παραιτήθηκαν οι πρώτοι δύο δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης παραιτήθηκε ο πρώτος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολος Λύτρας. Στη συνέχεια, το γραφείο του ποινικολόγου Νικόλαου Ιωάννου, έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορούμενη από τους οικείους της και κατόπιν συνομιλίας του δικηγόρου με την Ρούλα Πισπιρίγκου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο τελευταίος ανακοίνωσε πως δεν αναλαμβάνει την εκπροσώπησή της.

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν από πού η 33χρονη προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την ουσία που δόθηκε στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα και η οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν θανατηφόρα. Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν και το κινητό της τηλέφωνο και τον υπολογιστή της, όπως επίσης και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας.

Η 33χρονη, που κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι και την απολογία της την Δευτέρα, συνεχίζει να επιμένει πως δεν έχει σκοτώσει ούτε την Τζωρτζίνα, ούτε τα άλλα δύο παιδιά της, ενώ επαναλαμβάνει πως δεν έχει ιδέα τι είναι η κεταμίνη.

Πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι δεν έχει σκοτώσει την 9χρονη κόρη της, ενώ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη.