Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
pispirigkou_patra
Ελλάδα

Πάτρα: Οι γιατροί έδιναν μάχη για τη Τζωρτζίνα - «Πέθανε. Σταματήστε την προσπάθεια» τους έλεγε η Πισπιρίγκου

Τι αποκαλύπτει η εφημερίδα Πελοπόννησος

Ολοένα και περισσότερα ανατριχιαστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σχετίζονται με την υπόθεση της Πάτρας, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αλλά και με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» προχωρά σε σημερινό δημοσίευμά της σε νέα αποκάλυψη, όπου φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια του μεγάλου «επεισοδίου» της Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο η Τζωρτζίνα υπέστη μία ακόμη μεγάλη κρίση, όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, που την άφησε τετραπληγική, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή μετά από 55 λεπτά. Και σε αυτό το επεισόδιο, βρισκόταν μπροστά η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι γιατροί έχουν ήδη καταθέσει τα όσα συνέβησαν κατά το επεισόδιο του Απριλίου, ωστόσο η μαρτυρία μιας γιατρού που ήταν μπροστά κατά τη διάρκεια ανάνηψης του παιδιού συγκλονίζει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης της κόρης της και κάποια στιγμή γυρίζει προς τους γιατρούς και τους λέει: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια».

Η γιατρός περιγράφει: «Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: “Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί”».

Η Τζωρτζίνα σώθηκε τον Απρίλιο, για να πεθάνει – σύμφωνα με το κατηγορητήριο – από το χέρι της ίδιας της μητέρας της λίγους μήνες μετά.