«Ποιανού να πάει το μυαλό ότι η μάνα έκανε κακό στα παιδιά της;», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 Ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Μπαμ» και τον Πέτρο Κουσουλό, λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη της 33χρονης, φανερώνοντας ότι έμαθε από την τηλεόραση ό,τι συνέβη, ενώ αδυνατεί να πιστέψει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκεται στην υπόθεση.

 Ερωτηθείς για το πότε έμαθε για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε ότι στην αρχή ήταν σε δρομολόγιο λόγω εργασίας και δήλωσε: «Δεν το έμαθα κατευθείαν. Στην αρχή έμαθα ότι πάνε στην Αθήνα για κατάθεση και το έμαθα μετά από τα άρθρα. Δεν επικοινωνήσαμε την ίδια μέρα, δεν μπόρεσα, αλλά μιλήσαμε την επόμενη».

 «Δεν υπάρχει πουθενά δική μου εμπλοκή ή του πατέρα μου»

Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για τη δική του σχέση με τους θανάτους των παιδιών, εμφανίστηκε ανοιχτός για έλεγχο από τις Αρχές. «Δεν υπάρχει πουθενά δική μου εμπλοκή και εμπλοκή του πατέρα μου. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί από τον οποιονδήποτε αρμόδιο, δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Από την αρχή ψάχνω να βρω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι η Ρούλα», τόνισε.

 Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά από ερώτηση του Πέτρου Κουσουλού σχολίασε τις υπόνοιες που άφησε η Ρούλα για εκείνον και τον πατέρα του, ο οποίος δουλεύει σε φαρμακαποθήκη. «Είναι πολύ δύσκολη η θέση της. Εγώ αυτό έχω να πω μόνο σε αυτόν τον τομέα».

 Επίσης, απαντώντας στον λόγο που δεν πήγε να τη δει, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε: «Της είπα ότι δεν πρόκειται να πάω γιατί αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Και ήταν μια λογική απάντηση, γιατί μέσα μου δεν αισθάνομαι καλά να τη δω, δεν γίνεται...».

 Τι είπε ο Μάνος Δασκαλάκης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Οταν πέθανε η Μαλένα, η Τζωρτζίνα ήταν περίπου πέντε ετών. «Γεννήθηκε μετά η Ίριδα, το ήθελε η Τζωρτζίνα, μας το ζητούσε συνέχεια. Δεν θα ξεχάσω όταν γεννήθηκε η Ίριδα και η Τζωρτζίνα ήταν απ' έξω και περίμενε. Θεωρούσα πως της είχα κάνει το καλύτερο δώρο που μπορούσα να της κάνω», εξήγησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

  Επίσης, αναφερόμενος στον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού, που πέθανε το 2019, ξεκαθάρισε πως η σχέση του με τη γυναίκα του τότε δεν είχε προβλήματα. «Ποτέ δεν υποστήριξα ότι το παιδί πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Την ημέρα που δώσαμε τη συνέντευξη στη Ζήνα, μαζί με τη Ρούλα, μας είπαν τότε ότι κλείνει ο φάκελος». Ομως, μετά τον θάνατο της Μαλένας, η σχέση τους άρχισε να επηρεάζεται, κάτι το οποίο ο ίδιος πιστεύει πως ήταν φυσιολογικό. «Είχαμε, όμως, την Τζωρτζίνα. Και κάναμε τα πάντα για αυτή», σχολιάζει.

 Όταν η Ίριδα πέθανε, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε χωρίσει με τη Ρούλα και είχε φύγει από το σπίτι. «Μετά ξαναγύρισα στο σπίτι και έμεινα τρεις με τέσσερις μέρες, για να είμαι δίπλα στο παιδί μου. Δεν μου το ζήτησε η Ρούλα. Ποτέ η Ρούλα δεν με ζητούσε πίσω».

 Στο τέλος, ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για την κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας. «Δυστυχώς... Δυστυχώς και ευτυχώς μαζί. Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Μιλάμε για τα παιδιά μου. Σκοτώνω για αυτά τα παιδιά και θα συνεχίσω να το λέω. Εμένα μέχρι και τώρα μου λέει ότι δεν έχει κάνει κάτι. Αλλά με βάση αυτά που βρεθήκανε δεν μπορεί να το αναιρέσει κανένας... Και θα σου πω και κάτι άλλο… Δεν υπήρχε κανείς μέσα στο δωμάτιο, ο.κ. Γιατί να πιστέψει κάποιος την κατάθεση του γιατρού και να μην πιστέψει της Ρούλας;».

 Σχολίασε ακόμη το γεγονός ότι στο νοσοκομείο δεν υπήρχε η κεταμίνη ως σκεύασμα: «Δεν υπήρχε η ουσία στο νοσοκομείο, όμως… Και είναι κάτι που το έμαθα εγώ σήμερα… Ότι αυτή η ουσία στο ''Αγλαΐα Κυριακού'' δεν υπήρχε! Και δεν είναι τσεκαρισμένο μόνο από εμένα και από εσένα… Τσεκαρισμένο από οργανισμό φαρμάκων και από αυτούς που προμηθεύουν τα φάρμακα στο ''Αγλαΐα''. Και κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο… Ήταν μόνη της! Και δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να τη βάλει… Θα έλεγα μέχρι και τώρα ότι αν υπήρχε σε αυτό το νοσοκομείο το φάρμακο αυτό, ότι έχει γίνει λάθος από τους γιατρούς. Ότι, αντί να δώσουν κάτι άλλο, έχουν δώσει αυτό. Και θα έλεγα… ακόμη ένα λάθος σε εμένα. Ακόμη ένα λάθος στην οικογένειά μου. Και θα κινούμουν και εκεί διαφορετικά, γιατί μέχρι σήμερα που σου μιλάω… αρνούμαι να το πιστέψω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Όπως και κανείς από τους δικούς της δεν θα μπορεί να το πιστέψει».