Δεν έχουν τέλος οι χειμαρρώδεις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και για την ακρίβεια του θανάτου των τριών παιδιών αλλά καθώς επίσης και για τη μητέρα τους, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία πλέον βρίσκεται προφυλακισμένη στις φύλακες του Κορυδαλλού με την κατηγορία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης Τζωτζίνας.

Η 33χρονη παραμένει να αρνείται κατηγορηματικά τα όσα της έχουν απαγγελθεί, δίχως όμως να έχει πειστεί η ανακρίτρια.
Αν και πολλοί έχουν κάνει λόγο για ψυχρή συμπεριφορά από πλευρά της, στο άκουσμα της προφυλάκισής της, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχασε για πρώτη φορά την ψυχραιμία της και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ όπως δήλωσε εκ των υστέρων περίμενε πως θα πάει σπίτι της μετά την απολογία.

Στα άκρα η σχέση Ρούλας-Μάνου

Την ίδια στιγμή, η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι έχει κλονιστεί. Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να σταθεί απέναντί της στη δικαστική διαδικασία που θα ακολουθήσει αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από το γεγονός ότι η 33χρονη σκοπεύει να του ζητήσει να χωρίσουν, ενώ και οι συγγενείς της όταν αναφέρονται στον πατέρα των τριών παιδιών τον αποκαλούν «κ. Δασκαλάκη».

Οι πρώτες στιγμές της 33χρονης στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η 33χρονη με την είσοδό της στις φυλακές πέρασε συνέντευξη από τη διευθύντρια των φυλακών και την επιβλέπουσα εισαγγελέα.

Αμέσως μετά την εξέτασαν γιατροί, με την ίδια να υπογράφει ότι είναι υγιής.

Καθ’ όλη τη διαδικασία υπήρξε συνεργάσιμη, ενώ μετά το τέλος του διαδικαστικού κομματιού, μεταφέρθηκε μόνη της σε ένα από τα δύο κελιά, πάνω από το αναρρωτήριο των φυλακών.

Πρώτο της αίτημα στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Η ίδια είναι μανιώδης καπνίστρια και έξω από το κελί της υπάρχει φύλακας που κρατά τον αναπτήρα, ενώ υπάρχει και καρτοτηλέφωνο για να μπορεί να επικοινωνεί όταν το θέλει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 33χρονη βρίσκεται σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού.

Υπάρχουν φόβοι για τη σωματική της ακεραιότητα, αυτός είναι κι ο λόγος που θα προαυλίζεται μόνη σε συγκεκριμένες ώρες, θα σιτίζεται μόνη της και δε θα έχει καμία οπτική επαφή με άλλες κρατούμενες.

«Είχαμε βάλει άτομα που την παρακολουθούσαν και στο κελί της στη ΓΑΔΑ 24 ώρες το 24ωρο, για να μην κάνει κακό στον εαυτό της», ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Έτσι θα «πιέσουν» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τις έρευνες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει ο θάνατος της Ίριδας. Πρόκειται για το παιδί της οικογένειας, το οποίο πέθανε μέσα στο σπίτι του ζευγαριού.

Όπως αποκαλύπτει λοιπόν ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος «κλειδί» στις έρευνες αναμένεται να αποτελέσει το θάνατος της μικρής Ίριδας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, εφόσον αποδειχτεί ότι ο θάνατος της μικρής Ίριδας, η οποία πέθανε στην κούνια της, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, αφού θα οδηγήσουν πιθανώς σε νέα σύλληψη.
Πρόκειται για στενό συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο βρισκόταν στο σπίτι το μοιραίο βράδυ του θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Εφόσον λοιπόν η Ρούλα Πισπιρίγκου τηρήσει την ίδια αποστασιοποιημένη και αρνητική στάση που κρατάει στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας και την ίδια στάση κρατήσει και το συγγενικό της πρόσωπο, τότε οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θα ασκηθεί ποινική δίωξη από κοινού στην 33χρονη μητέρα και στο συγγενικό της πρόσωπο, εφόσον κανείς δεν θα διευκρινίζει τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το εν λόγω άτομο έχει δώσει μια αντικρουόμενη κατάθεση με μια σχετική της δήλωση σε ΜΜΕ. Επίσης δεν έχει αναφέρει κάποια γεγονότα αρχικά που τα ανέφερε στη συνέχεια, ενώ έχει αλλάξει τις ώρες των γεγονότων.

Με αυτόν τον τρόπο οι αρχές θα προσπαθήσουν να ασκήσουν πίεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου.