Συνεχίζεται η δίκη του πιλότου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και μητέρα του παιδιού τους, Καρολάιν Κράουτς το 2021 εντός της οικίας τους στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

Μεταξύ των μαρτύρων που αναμένεται να ανέβουν σήμερα στο βήμα για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση, αναμένεται να είναι και η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου. Πρόκειται για τη σύμβουλο, η οποία παρακολουθούσε το ζευγάρι από το Νοέμβριο του 2020 με την 20χρονη Καρολάιν να της έχει εκμυστηρευτεί φόβους και ανησυχίες της.

«Κατά την επαγγελματική μου γνώμη η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο του κατηγορουμένου αλλά σιχαινόταν το άτομό του» φέρεται να είχε καταθέσει στις αρχές η σύμβουλος ψυχικής υγείας, επισημαίνοντας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε τον «απόλυτο έλεγχο» στη ζωή της 20χρονης. «Ο καθένας από το ζευγάρι περιέγραφε την ζωή τους εντελώς διαφορετικά. Ο Χαράλαμπος χαρακτήριζε το γάμο του τέλειο και αναφερόταν απλώς στα νεύρα που είχε η Καρολάιν. Η Καρολάιν από την πλευρά της όμως, μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολούνταν συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια από κάποιον, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμα και αν έβγαινε με κάποια φίλη της, μετά από λίγο πήγαινε και ο κατηγορούμενος, ότι οι μετακινήσεις της γινόταν με συγκεκριμένο ταξιτζή, φίλο του κατηγορουμένου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση την είχε αναλάβει αποκλειστικά ο κατηγορούμενος», έχει καταθέσει ακόμη η εν λόγω μάρτυρας.

Ακόμη, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να έχει κάνει λόγο για μια «αρρωστημένη κατάσταση» μεταξύ του ζευγαριού. «Από το Νοέμβριο του 2020 μέχρι αρχές Φεβρουαρίου 2021 που έλαβαν χώρα οι συνεδρίες, έβλεπα την όψη την αλλοιώνεται και να φεύγει λάμψη από τα μάτια της. Στην πορεία των συνεδριών η Καρολάιν είχε αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο προς εμένα και μου έλεγε πως φοβάται, χωρίς να μου λέει σε τι συνίσταται ο φόβος της» είχε αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας. «Όταν την ρώτησα αν φοβάται στο σπίτι της δεν μου απάντησε. Όταν την ρώτησα αν φοβάται τη δουλειά του συζύγου της, μου είπε ότι φοβάται γιατί πηγαίνει παντού. Όταν την ρώτησα αν φοβάται για το ότι έχει μπει στη σχέση τους κάποιο τρίτο άτομο, δεν μου απάντησε», είχε επισημάνει η κ. Μυλωνοπούλου.