Η είδηση ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ πατρότητας για τη Μαλένα και την Ίριδα φαίνεται πως εξόργισε την εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της.

Η είδηση κυκλοφόρησε χθες και μάλιστα, δεν διαψεύστηκε και από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών, σκοπεύει να ζητήσει τεστ πατρότητας για τα δύο μικρότερα κοριτσάκια της οικογένειας.

«Αυτό είναι πέρα από τα όρια», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον δικηγόρο της μόλις έμαθε την είδηση.

Ο ίδιος ο Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μετέφερε τα όσα του είπε η ίδια, επιβεβαιώνοντας ότι θα του δώσει εντολή να κινηθούν νομικά, όπως του είπε, αν όντως ο Δασκαλάκης ζητήσει τεστ πατρότητας.

«Είναι μια είδηση που έφτασε στη γνώση της κατηγορουμένης και της οικογένειας της χθες και η ενημέρωση που έχω είναι ότι αν επισημοποιηθεί αυτή η δήλωση και η σχετική αμφισβήτηση πατρότητας στη συνέχεια θα γίνουν οι νόμιμες ενέργειες ως αντίδραση. Στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής της μνήμης των δύο μικρών κοριτσιών», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις του εν διαστάσει ζευγαριού πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Σε σχετική ερώτηση που έγινε στον δικηγόρο της για την επικοινωνία των δύο, ο κύριος Παπαδόπουλος είπε ότι «δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία» και συμπλήρωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «σιγά σιγά έχει πλέον αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά επιθυμία επικοινωνίας, παρότι το επιθυμούσε και έχω την αίσθηση ότι το επιθυμεί ακόμα η ίδια, οπότε σταμάτησαν και οι σχετικές προσπάθειες».