Νεκρός μέσα στο εξοχικό του σπίτι στα Δερβενοχώρια της Βοιωτίας βρέθηκε γνωστός άνθρωπος της νύχτας, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε απασχολήσει κατ’επανάληψη στο παρελθόν τις Αρχές. Το θύμα είχε εμπλακεί και στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Το φονικό έγινε στα Σκούρτα Βοιωτίας κοντά στα Δερβενοχώρια με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι εκτελεστές μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του κι εκεί τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο ακόμα συγγενείς του, μεταξύ των οποίων και η μικρή του κόρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, οι τραυματίες είναι 22 και 45 ετών και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «η φωνή των Δερβενοχωρίων» οι δράστες άφησαν μηχανή μεγάλου κυβισμού σε στενό σε απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι του θύματος και φορώντας κουκούλα έφτασαν στην αυλή και άνοιξαν πυρ εναντίον του 55χρονου που βρίσκονταν έξω μαζί με αρκετά μέλη της οικογένειάς του και φίλους.

dolofonia

Ο βαρυποινίτης άρπαξε το όπλο του και ανταπέδωσε τα πυρά αλλά έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των δραστών. Δυο ακόμη μέλη της οικογένειάς του η 22χρονη κόρη του και ένας 45χρονος τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς των κουκουλοφόρων.

Κάτοικοι δήλωσαν ότι την ώρα του εγκλήματος κι άλλες μηχανές είχαν περικυκλώσει το χωριό. Οι δράστες αμέσως μετά την εκτέλεση εξαφανίστηκαν. Την προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

dolofonia_2

Ο δολοφονηθέντας ήταν γνωστός και ως «Θείος Τζο» της Greek Mafia και είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ενώ είχε αποφυλακιστεί πριν από τρία χρόνια. Ήταν δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου, ενώ το 2018 ενώ ήταν στις φυλακές τον είχαν μαχαιρώσει στον γλουτό.