Μετά τη δήλωση-βόμβα που έκανε την Πέμπτη ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με την οποία διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας τον είχε πλησιάσει προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, και μάλιστα πληρώνοντας ο ίδιος την αμοιβή του, ο γνωστός ποινικολόγος επανήλθε χθες, διευκρινίζoντας πως δεν πρόκειται για διοικητή νοσοκομείου στο οποίο είχαν νοσηλευτεί οι κόρες της 33χρονης.

Ανέφερε επίσης πως πρόκειται για πρόσωπο που έχει οικογενειακή σχέση με την κατηγορούμενη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ON time», πρόκειται για πολύ γνωστό επιστήμονα, που συχνά - πυκνά εμφανίζεται στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις και με τον 30χρονο Μάνο Δασκαλάκη.

Ο ίδιος στο παρελθόν είχε αμφισβητήσει την ύπαρξη αποδείξεων στην υπόθεση της Πάτρας, κάνοντας λόγο για ενδείξεις που δύσκολα θα σταθούν σε ένα δικαστήριο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να επικοινώνησε με τον κ. Κούγια στις αρχές Απριλίου, μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις από τη θέση του συνηγόρου υπεράσπισης τόσο του Απόστολου Λύτρα όσο και του Νίκου Ιωάννου. Ο γνωστός δικηγόρος όμως είχε τότε αρνηθεί λόγω φόρτου εργασίας.

Στο μεταξύ, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», χθες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί τελικώς στην υπεράσπιση της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα τον προσέγγισε και ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ωστόσο ο ποινικολόγος έθεσε τρεις όρους προκειμένου να δώσει θετική απάντηση. Όπως είπε ο κ. Κούγιας θα πρέπει να επικοινωνήσει η ίδια η κατηγορουμένη μαζί του, να συναινέσουν σε ενδεχόμενη συνεργασία οι δύο δικηγόροι που ήδη έχουν αναλάβει την υπεράσπισή της και να διαβάσει τη δικογραφία.

Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι κι ένας μεγαλοδημοσιογράφος, με τον οποίο μάλιστα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις, τον προσέγγισε για να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας.




Ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος ήταν πεπεισμένος για την αθωότητα της 33χρονης και τον προέτρεψε να την αναλάβει, όπως είπε.

Πληροφορίες της ON TIME αναφέρουν ότι πρόκειται δημοσιογράφο-TV star, γνωστό στο πανελλήνιο. Ωστόσο, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το συγκεκριμένο άτομο γνωρίζει την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου ή απλώς πιστεύει τόσο πολύ στην αθωότητά της.


 Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 21 Μαϊου 2022