Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
ketamini
Ελλάδα

Όθων Παπαδόπουλος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε ακούσει ποτέ για την κεταμίνη»

Τι θα γίνει με την εκταφή της Τζωρτζίνας

Γύρω από το θέμα της κεταμίνης, εξακολουθεί να κινείται η υπόθεση της Πάτρας, καθώς ακόμη ερευνάται πώς προμηθεύτηκε και πώς χορηγήθηκε στον μικρή Τζωρτζίνα.

Στο Live News μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κ. Όθων Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η 33χρονη δεν είχε ακούσει ποτέ για την κεταμίνη.

«Άθελά μας έχουμε γίνει ειδικοί για την κεταμίνη. Η 33χρονη δεν είχε ακούσει τίποτα ποτέ για την κεταμίνη και δεν τη γνώριζε. Στις 30/3 την αναζήτησε, όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η σχετική είδηση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

 Στο ενδεχόμενο να ακολουθήσει εκ νέου εκταφή της Τζωρτζίνας ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε πως αυτό θα δώσει ένα τεράστιο υπερασπιστικό ισχυρισμό στα χέρια της 33χρονης.

 «Εάν δεν βρεθεί χορήγηση της ίδιας ουσίας στο παρελθόν, με βάση την εξέταση που θα γίνει προκύπτει ότι για πρώτη φορά χορηγήθηκε η ουσία στις 20/01 στο νοσοκομείο, όπου υπήρχε μία μητέρα, που ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα για αυτή την ουσία, και μία ομάδα γιατρών και νοσηλευτών της ΜΕΘ που είχαν στα χέρια τους ένα βαλιτσάκι, που από την έρευνα προέκυψε ότι το βαλιτσάκι αυτό είχε τη συγκεκριμένη φαρμακευτική ουσία», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.