Σύμφωνα με τον ιστότοπο kavalapoint.gr σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές αναφορικά με την καταγγελία προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας που έγινε από γονείς εις βάρος δασκάλας του παιδικού σταθμού Κρηνίδων.

Στην τελευταία, πρόσφατη καταγγελία, οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν αρχικά το γεγονός στη διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Ε.Δ.Ε.

Ταυτόχρονα οι γονείς του παιδιού προχώρησαν και σε καταγγελία στην εισαγγελία.

Η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του δήμου Καβάλας, μετά την Ε.Δ.Ε. που πραγματοποίησε, απομάκρυνε την δασκάλα από την εργασία της στον παιδικό σταθμό Κρηνίδων μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν προχωρήσει οι καταθέσεις, με τελευταία την κατάθεση του ίδιου του παιδιού.

Να σημειώσουμε εδώ ότι πριν μερικούς μήνες, ένα ακόμη ζευγάρι είχε προχωρήσει σε καταγγελία για την ίδια δασκάλα. Για λόγους τους οποίους δεν γνωρίζουμε μέχρι τώρα, η καταγγελία εκείνη δεν φαίνεται να ενεργοποίησε κάποια εισαγγελική έρευνα, με την δασκάλα να παραμένει στη θέση της, μέχρι να έρθει η πρόσφατη νέα καταγγελία και να απομακρυνθεί από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό κι έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς γονείς που αναμένουν την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα και να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν.