Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε η θεία της 22χρονης αθλήτριας του στίβου που πέθανε ξαφνικά στην Κομοτηνή. Η ίδια θέλησε να βάλει μία τελεία στη παραφιλολογία γύρω από τα αίτια του θανάτου της ανιψιάς της.

Ανέφερε ότι η 22χρονη δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού, καθώς ορισμένοι είπαν πως το εμβόλιο ευθύνεται για τον θάνατο της νεαρής.

Η σορός της αδικοχαμένης φοιτήτριας έχει φτάσει στην Κρήτη από την Κομοτηνή και σήμερα Παρασκευή θα γίνει η εξόδιος ακολουθία σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε ότι «έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» και πρόσθεσε ότι «ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν».

Τι είπε ο ιατροδικαστής

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της αθλήτριας το συνέταξε ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θράκης, Νικόλαος Κηφνίδης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της φοιτήτριας.
Σύμφωνα με τον κ. Κηφνίδη, αίτιο θανάτου της 22χρονης, η οποία κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης, δεν εντοπίστηκε από τη μακροσκοπική εξέταση, και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.