Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Μπαίνοντας σε διαμέρισμα αντίκρισαν το άψυχο σώμα μιας 79χρονης γυναίκας σε προχωρημένη σήψη που έφερε σημάδια εγκλήματος.

Η γυναίκα βρισκόταν με τα ρούχα της μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της δολοφονημένη από τον γιο της. Ο 50χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από τον έτερο της γιο 53 ετών, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

όπως αναφέρει το δελτίο της ΕΛΑΣ, προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.