Το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νεαρά άτομα. Για την ακρίβεια, ένα αγόρι 17 ετών και ένα κορίτσι 18 ετών ήταν ο μοιραίος απολογισμός του τροχαίου στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στο 95ο ΧΛΜ. Και δυο παιδιά είναι από την Κόρινθο.

Η εθνική οδός Κορίνθου – Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, έκλεισε για λίγη ώρα και δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο ρεύμα προς Τρίπολη. Η απόφαση οδηγού να κάνει όπισθεν αποδείχτηκε μοιραία. Την ίδια ώρα επικρατεί αγωνία για τους δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Πώς έγιναν όλα

Στις 05:00 στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα ΙΧ έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν από την ίδια κατεύθυνση.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου δύο νεαροί από την Κόρινθο ηλικίας 18 και 17 ετών. Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.
Στο νοσοκομείο Κορίνθου μεταφέρθηκαν και δύο σοβαρά τραυματίες. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.