Ανείπωτη είναι η θλίψη που επικρατεί στην Πάτρα για τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, πέφτοντας στο κενό από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, εκτιμώντας ότι μπορεί κάποιος να έσπρωξε τη γυναίκα και στη συνέχεια να ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι.

Ειδικότερα, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ πως μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας σε γειτονιά της Πάτρας.

Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που διαπίστωσαν απλά το θάνατό της.

Ωστόσο, γείτονες έκαναν λόγο για ένα άτομο που βρισκόταν «ταμπουρωμένο» μέσα στην πολυκατοικία και πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο πτώμα της γυναίκας.

Μάλιστα, στην περιοχή έφτασαν και δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, φορώντας αλεξίσφαιρα, καθώς υπήρχε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για ακόμη μια γυναικοκτονία.

Λίγο αργότερα, οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στην πολυκατοικία και ερεύνησαν όλους τους ορόφους, αλλά και παρακείμενα κτίρια, χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τη γυναίκα, εκμεταλλευόμενη την απουσία της μητέρας και του αδερφού της, να βάζει τέλος στη ζωή της, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Εικάζεται πως κρατούσε στα χέρια της τα τσιγάρα και τον αναπτήρα που βρέθηκαν δίπλα στη σορό της.


Κάποιος πέταξε από το μπαλκόνι τον αναπτήρα και τα τσιγάρα της

Μάρτυρας ανέφερε στην αστυνομία πως, όταν έπεσε η γυναίκα, πετάχτηκε από το μπαλκόνι ένα πακέτο τσιγάρα και ένας αναπτήρας.