Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Άρτας από τη δολοφονία του 75χρονου στο Αστροχώρι, τον οποίο φέρεται να πυροβόλησε το απόγευμα της Πέμπτης (11.08.2022) ο γαμπρός του μετά από καβγά που είχαν στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος, που ήταν παντρεμένος με την 36χρονη κόρη του θύματος, πήγε στο πατρικό της στο Αστροχώρι Άρτας όπου πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 75χρονο. Η αστυνομία έκτοτε έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ ο 29χρονος φέρεται να διέφυγε προς το βουνό μετά τα όσα συνέβησαν στην αυλή του πεθερού του.

Το αυτοκίνητο του 29χρονου εντοπίστηκε από αστυνομικούς στα όρια των νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταζητούμενος συναντήθηκε με έναν βοσκό της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος, το οποίο πιθανότατα ο 29χρονος έχει πάρει μαζί του.

Ο 29χρονος, όπως αναφέρει το epiruspost, ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.