Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το περιστατικό με την επίθεση με καυστικό υγρό (ακουαφόρτε) στη Μεσσήνη.

Ο εισαγγελέας Καλαμάτας απήγγειλε χθες Πέμπτη, την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της πρώην συζύγου του από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο.

Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί μάτι και δίνει μάχη για να μην χάσει την όρασή της.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του 50χρονου, Θανάσης Ηλιόπουλος, επιχείρησε να «διορθώσει» το προφίλ του δράστη - εντολέα του δηλώνοντας ότι είναι μετανιωμένος και φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι επιθυμεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της!

«Ο πελάτης μου συνειδητοποίησε τις τελευταίες ώρες τι έχει γίνει και είναι πραγματικά μετανιωμένος. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί η οικογένεια έχει και τέσσερα παιδιά. Είχε γίνει και μια προσπάθεια να αποκατασταθούν οι σχέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και η παθούσα είχε έρθει και έμενε στο σπίτι του στην Καλαμάτα. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συζητήσω τις συνθήκες της πράξης, από τη στιγμή που δεν έχουμε πάρει καν τη δικογραφία στα χέρια μας. Δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να συμπαρασταθεί με τον οποιονδήποτε τρόπο για το θέμα της αποκατάστασης της υγείας της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος, γνωρίζει το ζευγάρι 20 χρόνια και ήταν αυτός που ανέλαβε να εκδώσει το συναινετικό διαζύγιο. Όπως ο ίδιος τόνισε, ο πελάτης του προς το παρόν δεν έχει δώσει απάντηση στο γιατί προέβη σε αυτή την πράξη. «Δεν μπόρεσε να μου δώσει καμία εξήγηση. Τις τελευταίες ώρες έχει συνειδητοποιήσει τι πραγματικά έχει γίνει. Δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, ακόμη και για τις συνθήκες της πράξης» σημείωσε.

Ο 50χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο 13/8.

Δείτε το βίντεο


«Θόλωσα με τα χρέη της»

«Μετάνιωσα, θόλωσα από τα προβλήματα με τα χρέη της» φαίνεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, αναφορικά με τον λόγο που επιτέθηκε στη γυναίκα.

Συγκεκριμένα φέρεται να είπε ότι «με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού και έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ. Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ» τόνισε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ALPHA.