Σοκάρουν τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν τη Νικολέτα, που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στο Περιστέριμε τον Πακιστανό σύντροφό της και κατόπιν δολοφόνο της.

Τα βίντεο αυτά είχαν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο ένα από αυτά, διακρίνεται ο 21χρονος καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος να κλείνει το στόμα της Νικολέτας και να τη φιλά στο πρόσωπο, ενώ στο άλλο κλείνει τη μύτη της.

Υποτίθεται πως και οι δύο κινήσεις γίνονται σε ένα είδος παιχνιδιού μεταξύ του ζευγαριού.

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο των βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχε κάνει πρόβα θανάτου στην άτυχη Νικολέτα, (ήθελε να δει) πώς θα αντιδράσει. Δεν έκανε πλάκα. Ανέφερε πως ήταν μια στιγμή κατά την οποία εθίχθη η θρησκευτική του πεποίθηση. Δεν ισχύει όμως αυτό, ήταν έγκλημα πάθους».

Σε ένα άλλο βίντεο του ζευγαριού, που προέβαλε ο ΑΝΤ1, θύμα και δράστης παίζουν γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι των 10 ερωτήσεων.

Όπως διακρίνεται, η 17χρονη ήταν αυτή που στη μοιραία σχέση της με τον 21χρονο έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις, εκείνος ήταν ο νευρικός της σχέσης, κρατούσε μυστικά και ζητούσε δύσκολα συγγνώμες.