Μια 72χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο το βράδυ (13/08) στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία Βόλου και η σορός της ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, είχε φύγει από τη ζωή τουλάχιστον μία εβδομάδα με δέκα μέρες πριν εντοπιστεί.

Η έντονη δυσοσμία, κίνησε υποψίες στους γείτονες πως κάτι κακό της είχε συμβεί. Το Σάββατο το βράδυ ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ Βόλου και η αστυνομία και επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι.

Η γυναίκα βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα τις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τη διαλεύκανση των αιτιών θανάτου.

Ήταν μόνη της

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη στο σπίτι, καθώς ο αδερφός της νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου μετά από τροχαίο. Οικεία της πρόσωπα λένε πως ήταν δυναμική και δραστήρια γυναίκα. Εργαζόταν σε διάφορα εργοστάσια μέχρι τη συνταξιοδότησή της. Στο παρελθόν είχε παντρευτεί, αλλά ο γάμος της ναυάγησε και δεν απέκτησε δική της οικογένεια. Φίλη της ανέφερε πως ήταν δοτικός άνθρωπος.

Η 72χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και γι’ αυτό κυκλοφορούσε με διπλή μάσκα, ενώ στο σπίτι της εντοπίστηκε συσκευή οξυγόνου. Η αστυνομία εκτιμά πως είναι παθολογικά τα αίτια θανάτου της.