Η ιατροδικαστική εξέταση για τον τραγικό χαμό του 15χρονου στη Χαλκιδική, όπου άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα ολοκληρώθηκε.

Οι γονείς περιμένουν να μάθουν τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας, καθώς ο ανήλικος γιος τους, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Χθες βούτηξε και λίγο αργότερα ανασύρθηκε στη στεριά νεκρός. Με τους φίλους και τους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο, να μην μπορούν να τον επαναφέρουν. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πνιγμό και πλέον όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές εξετάσεις, που ίσως ρίξουν περισσότερο φως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday.gr, το προσεχές διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και ιστολογικές εξετάσεις στον οργανισμό του άτυχου αγοριού, με την οικογένειά του να εκφράζει την επιθυμία να βρει απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό του.

Ο άτυχος 15χρονος είχε πάει με φίλους και τον ξάδελφό του για μπάνιο στην παραλία. Ο ξάδερφος του 15χρονου τον είδε μπρούμυτα στο νερό αλλά θεώρησε ότι αστειευόταν. Όταν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα τον πλησίασε και είδε ότι δεν ανταποκρινόταν. Τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα. Λουόμενοι έβγαλαν τον ανήλικο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών στη Χαλκιδική. Δυστυχώς, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.