Παραλίγο τραγωδία επί του Βόρειου Οδικού Άξονα το απόγευμα της Κυριακής, 4 Σεπτεμβρίου στο ύψος του Ποταμού Κοιλιάρη και στο ρεύμα που έχει κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, όταν ένα ολόκληρο δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε στην μέση της εθνικής οδού και πάνω σε όχημα το οποίο διέσχιζε εκείνη την ώρα τον δρόμο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr κατά την ώρα της πτώσης περνούσε διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Οδηγοί που βρισκόντουσαν στο σημείο μην μπορώντας να πιστέψουν το πως ένα ολόκληρο δέντρο χωρίς λόγο έπεσε το μετακίνησαν στην άκρη στο δρόμου ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί ανεμπόδιστα η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας.

Η πτώση του δέντρου σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά από την την τραγωδία στη Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Ηράκλειο όπου επίσης δέντρο ξεριζώθηκε και σκότωσε 51χρονο άντρα, δημιουργώντας αρκετά ερωτηματικά για τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πάντως η πτώση του συγκεκριμένου δέντρου δεν οφείλεται σε κακοκαιρία, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν κλήθηκε η πυροσβεστική για την απομάκρυνση του κορμού από το σημείο.