Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του 47χρονου που εντοπίστηκε να στέλνει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε μια 12χρονη στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 47χρονος όταν συνελήφθη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας».

Ο άνδρας από την Πάτρα κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά την «παγίδα» που του έστησε ο πατέρας της 12χρονης όταν αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας έστελνε μηνύματα στην κόρη του. Την Δευτέρα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πάτρας, ο οποίος τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο δικαστήριο, όπου ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Η «προσέγγιση» του 47χρονου και πώς ο ίδιος «έπεσε μέσα στην παγίδα του»

Ο 47χρονος εντόπισε τον λογαριασμό που διατηρούσε η ανήλικη στo Instagram και άρχισε να της στέλνει, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μηνύματα σχολιάζοντας την εμφάνιση της, λέγοντας πόσο όμορφη είναι και όχι μόνο και πως θα ήθελε να συναντηθούν.

Την επικοινωνία αντιλήφθηκε ο 50χρονος πατέρας της 12χρονης ο οποίος κάθε φορά που εκείνος επικοινωνούσε με τη 12χρονη, απαντούσε ο ίδιος. Έτσι μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου, το απόγευμα της Κυριακής κανονίστηκε το ραντεβού που επιθυμούσε διακαώς ο 47χρονος.

Εκεί η 12χρονη εμφανίστηκε στο προκαθορισμένο σημείο σε πλατεία των Ζαρουχλεΐκων, κάθισε σε ένα παγκάκι και περίμενε τον άνδρα που λίγα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνιση του. Οταν, όμως, ο 47χρονος πλησίασε την ανήλικη, επενέβη ο 50χρονος πατέρας της, τον ακινητοποίησε και ενημέρωσε την Ασφάλεια Πατρών, άνδρες της οποίας και τον συνέλαβαν.

Τα δυο κινητά τηλέφωνα του 47χρονου, το ένα που βρέθηκε στην κατοχή του και το δεύτερο σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του , κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην Αθήνα.