Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
eirini_papa
Ελλάδα

Ειρήνη Παπά: Το τελευταίο χειροκρότημα στην σπουδαία ηθοποιό - Πλήθος κόσμου στην κηδεία της για το «ύστατε χαίρε» (Εικόνες)

Στην κηδεία της Ειρήνη Παπά βρέθηκαν συνάδελφοι της ηθοποιοί αλλά και απλός κόσμος που την υπεραγαπούσε

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα φίλοι και συγγενείς στην Ειρήνη Παπά  που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 96 χρονών μετά από χρόνια ασθένεια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι, στον ιερό ναό του Χιλιομοδίου Κορινθίας ενώ η σορός της θα ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού, ακριβώς δίπλα από το σημείο όπου έχουν ταφεί οι γονείς της τους οποίους υπεραγαπούσε.

Η οικογένειά της έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία, αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.Στην κηδεία της Ειρήνη Παπά βρέθηκαν συνάδελφοι της ηθοποιοί αλλά και απλός κόσμος που την υπεραγαπούσε.

Ο ανιψιός της Μανούσος Μανουσάκης ήταν από πολύ νωρίς στον ιερό ναό, στον οποίο παρευρέθηκαν ακόμα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Άννα Παναγιωταρέα, ο ανιψιός της Αίας Μανθόπουλος, ο Γιώργος Βογιατζής, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Ιωάννης Μελλισανίδης, ο Μανούσος Μανουσάκης και πολλοί άλλοι.