Αποκαΐδια έγινε ένα κατάστημα ρουχισμού που λειτουργούσε από το 1974 ως οικογενειακή επιχείρηση στον Πολιχνίτο της Λέσβου.

Υπαίτιος της φωτιά ένας 71χρονος, ο οποίος και βρέθηκε απανθρακωμένος. Σημειώνεται λίγα λεπτά μετά την καταστροφή, αποδείχθηκε ότι ο 71χρονος ήταν ο αδερφός του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο 71χρονος είχε βάλει αρχικά φωτιά στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του αδελφού του και στη συνέχεια μπήκε στο ΙΧ του, που ήταν γεμάτο με φιάλες υγραερίου, εισέβαλε στο κατάστημα ρούχων και έβαλε και εκεί φωτιά με αποτέλεσμα να καεί και ο ίδιος.

Τι δηλώνει ο αδερφός του 71χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi, τα δύο αδέρφια φέρεται να είχαν συχνούς καβγάδες και εντάσεις πολλές. Ο 71χρονος έλειπε χρόνια στην Αμερική και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε δώσει πολλά χρήματα στους δικούς του για να αγοράσουν το κατάστημα αυτό που άνοιξε το 1974.

Ο πατέρας τους όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άφησε όλη αυτή την περουσία στον έτερο γιο, εξαγριώνοντας όλα αυτά τα χρόνια τον 71χρονο. Μάλιστα, ο τελευταίος φέρεται να διεκδικούσε μέρος της περιουσίας αυτής με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές συγκρούσεις με τον αδερφό του.