Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/9) στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.


 Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το τροχαίο δυστύχημα έγινε περίπου στις 11 το πρωί και ενεπλάκησαν τρία οχήματα.

 Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ταξί τυλίχθηκε -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- στις φλόγες περίπου στο 89ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα.

  Ο οδηγός του μόλις αντιλήφθηκε τη φωτιά σταμάτησε αμέσως δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, προκειμένου τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι δύο επιβαίνοντες να προλάβουν να βγουν έξω από το όχημα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη μοιραία σύγκρουση, ένα δεύτερο όχημα το οποίο περνούσε από το σημείο όπου φλεγόταν το ταξί, στο ρεύμα προς Αθήνα, «έκοψε» ταχύτητα προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει και αν κάποιος άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια.

 Το μοιραίο, δυστυχώς, δεν άργησε να συμβεί, καθώς ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε δεν αντελήφθη ότι το προπορευόμενο ΙΧ μείωσε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» πίσω του.

  Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης του δεύτερου και του τρίτου οχήματος σκοτώθηκαν ακαριαία οι δύο οδηγοί, με την Πυροσβεστική να προχωράει στον απεγκλωβισμό τους.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το ταξί τόσο ο οδηγός όσο και οι δύο επιβάτες πρόλαβαν να βγουν μόνοι τους και να αποφύγουν τη φωτιά αλλά και τη σύγκρουση των άλλων οχημάτων. Ωστόσο, το hmerisiakorinthou.gr αναφέρει ότι υπάρχει τραυματισμός, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το μέγεθός του.

 Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.