Στην Κρήτη έχουν φτάσει οι έρευνες για να διαπιστωθεί εάν ο Δημήτρης Κραβαρίτης, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 4χρονο παιδί στο Αγρίνιο, είχε παρενοχλήσει ανήλικα παιδιά κι εκεί.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης πριν από 7 χρόνια βρέθηκε στην Κρήτη ως ποδοσφαιριστής στην Επισκοπή Ρεθύμνου και εν συνεχεία στον Άρη Ρεθύμνου όταν ήταν ακόμη 21 ετών.

Η είδηση για την κατηγορία που τον βαραίνει έχει προκαλέσει σοκ και στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου όπως επίσης στο Μεσολόγγι από όπου πέρασε ως ποδοσφαιριστής αλλά και στο Αγρίνιο όπου φέρεται να τέλεσε την πράξη της ασέλγειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταδίδει το neakriti.gr σχετικά με την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Στη συνέχεια και μετά από πρόταση που του έγινε εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην ομάδα της Επισκοπής μεσοεπιθετικός. Ο Δημήτρης Κραβαρίτης το 2015 βρέθηκε μετά από συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα να αγωνίζεται στην ίδια θέση και στον Άρη Ρεθύμνου.

Το 2021 και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε να αγωνίζεται και την φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζεται σε βάρος του 28χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διενέργεια γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, ωστόσο παραμένει ασύλληπτος με την ΕΛ.ΑΣ. να περιμένει την έκδοση εντάλματος σύλληψής του.