Η σύλληψη ενός 56χρονου στην Κίσαμο των Χανίων αποδείχθηκε ιδιαίτερα επεισοδιακή, καθώς ο άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τον αστυνομικό που προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισσάμου έλαβαν μήνυση για απειλή και φθορά ξένης περιουσίας εναντίον ενός 56χρονου και ξεκίνησαν την επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύντομα ο 56χρονος εντοπίστηκε, αλλά κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, αντιστάθηκε, ενώ σε κάποια στιγμή έβγαλε και μαχαίρι και τραυμάτισε τον 54χρονο αστυνομικό στο μάτι, στο μάγουλο και στο φρύδι.

Ο 54χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου του έγιναν ράμματα, ενώ ευτυχώς τα τραύματα αποδείχθηκαν επιφανειακά.

Ο 56χρονος δράστης συνελήφθη και βαρύνεται με τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και με την κατηγορία της νομοθεσίας περί όπλων ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Χανίων.