Έχει χαθεί το μέτρημα για τις καταγγελίες στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή καταιγισμού. 

Στις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης είναι η απόφαση της απομάκρυνσης του πατέρα Αντωνίου από την Κιβωτό του Κόσμου για λόγους προστασίας των ανήλικων αποφάσισαν με διάταξη τους οι εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίες διενεργούν την ποινική προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.



Την ίδια ώρα, μέσα στον κυκεώνα των εξελίξεων, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», αποκάλυψε για τα οικονομικά του πατέρα Αντωνίου: «Από τις φορολογικές δηλώσεις του πατρός Αντωνίου φαίνεται να δηλώνει ότι έχει ετήσιο εισόδημα 15.000 ευρώ, αλλά από άγνωστη και απροσδιόριστη πηγή».

Στη φορολογική δήλωση του πατέρα Αντωνίου επίσης εμφανίζεται ακίνητο σε επαρχιακή πόλη, σημαντικής αξίας, χωρίς να μπορεί να αποδειχθεί πώς το ακίνητο βρέθηκε στην ιδιοκτησία του.

Καταλήγοντας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι έκπληκτες έχουν διαπιστώσει οι Αρχές πως διαχειριστής του πατέρα Αντωνίου εμφανιζόταν ο μέχρι πρόσφατα αποθανών πατέρας του.