Υπάρχει μία σελίδα της Κιβωτού του κόσμου στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook, όπου διημείφθη η εξής στιχομυθία μεταξύ χρήστη του facebook και του 36χρονου, πρώην εργαζόμενου της δομής σχετικά με τα ακίνητα που είχε στην διάθεσή της η ΜΚΟ.

Χρήστης του facebook: «15.000.000€ βρέθηκαν στις καταθέσεις της «Κιβωτού» παρκαρισμένα και 280 ακίνητα αχρησιμοποίητα, ύστερα από οικονομικό έλεγχο της αστυνομίας. Χώρια τις πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχαν στους προσωπικούς λογαριασμούς των πατρός Αντωνίου, της πρεσβυτέρας του και των συγγενών τους».

Πρώην εργαζόμενος της δομής, 36 χρόνων με το αρχικό του να είναι Π. απάντησε σε αυτό το μήνυμα:

«Αν δεν υπήρχαν λεφτά στους λογαριασμούς θα λέγαμε ότι τα έφαγε. Τώρα που έχει λέμε ότι δεν τα χρησιμοποιούσε. Ωραία «καλοπροαίρετη αντικειμενική» λογική. Τα στοιχεία για τα περισσότερα ακίνητα του οργανισμού, δείχνουν ότι είτε τα κατοικούσαν οικογένειες που βοηθούσε η Κιβωτός, είτε τα νοίκιαζαν, είτε τα επισκευάζανε.Για τις εκατοντάδες χιλιάδες των λογαριασμών του πατρός, πού το ξέρετε; Το μεγαλύτερο ποσό που έχει ακουστεί είναι 300.000 και αυτό πάλι από αληθινά ή ψευδή ρεπορτάζ. Αντί να επαινούμε που έχει γεμάτα ταμεία μια ΜΚΟ από ιδιωτικά χρήματα και όχι κρατικά, υπολογίζοντας την ασταθή οικονομική κατάσταση της χώρας και γενικά όλου του κόσμου, το χλευάζουμε και το κατακρίνουμε».