Πολλά προβλήματα έφερε η δυνατή βροχόπτωση στην Απείρανθο της Νάξου ειδικά στην παραθαλάσσια περιοχή. 

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα cyclades24.gr, η οποία παρέχει φωτογραφικό υλικό, ξεκίνησε πολύ έντονη βροχόπτωση στην ευρύτερη περιοχή της Απειράνθου και δη τη Μουτσούνα, όπου καταλήγουν οι χείμαρροι, με αποτέλεσμα δύο οχήματα στην περιοχή του Αλμυρού Νερού να παρασυρθούν και να καταλήξουν στην θάλασσα, εκ των οποίων το ένα, έπειτα από παρέμβαση των αντρών του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάξου βρέθηκε και ανασύρθηκε, ενώ το δεύτερο δεν είχε εντοπιστεί ως το βράδυ.


Μάλιστα, επιστρατεύτηκαν δύτες προκειμένου να το βρουν, αλλά οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Συγκεκριμένα, επιστρατεύτηκε το Ε/Π-Τ/Ρ «ΤΡΙΤΩΝ» Ν.Ν. 176 με επιβαίνοντες ιδιώτες δύτες προς εντοπισμό του έτερου ΙΧΕ, ωστόσο δεν κατέστη καταστεί δυνατό, λόγω φερτών υλικών και χαμηλής ορατότητας στον πυθμένα της θάλασσας. 

Στην περιοχή του Άι Γιάννη όπου είναι και το λιμάνι της Μουτσούνας και καταλήγει χείμαρρος, η καταρρακτώδης βροχή είχε ως αποτέλεσμα να ξηλωθούν δέντρα, οι ράγες όπου περνούσαν άλλοτε τα βαγόνια του εναερίου τα οποία ήταν πάνω στην μικρή προβλήτα να χαθούν στη θάλασσα και ένα μεγάλο κομμάτι έξω από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη μέχρι και την αρχή της προβλήτας να εκβυθιστεί.