Μάρτυρες ενός άγριου καβγά έγιναν περαστικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν ένα ζευγάρι συναντήθηκε στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας και σύντομα οι τόνοι ανέβηκαν… αισθητά!

Η περιοχή αναστατώθηκε από τις βρισιές και τις απειλές σε πολύ έντονο τόνο ανάμεσα σε μία 46χρονη και τον 54χρονο εν διαστάσει σύζυγό της. Οι αυτόπτες μάρτυρες φοβήθηκαν ότι θα έρθουν στα χέρια. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν αστυνομικοί, στους οποίους οι πρώην σύντροφοι δήλωσαν ότι θέλουν να υποβάλλουν μηνύσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος protothema.gr, η 46χρονη είχε φύγει μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους από το σπίτι και υποστήριξε ότι βίωνε καθημερινά βία από τον 54χρονο, ο οποίος φέρεται να την παρακολουθεί ακόμη και στη δουλειά της και να την εξυβρίζει μπροστά στους συναδέλφους της. Ο 54χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η 46χρονη του μιλάει άσχημα και δεν τον αφήνει να δει τα παιδιά τους.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι δυο και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τους παρέπεμψε να λύσουν τις διαφορές τους στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Ο 54χρονος δικάστηκε την Τρίτη και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάζει την 46χρονη σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.