Ένα βίντεο από την Κρήτη ήρθε να «ραγίσει» τις καρδιές του κόσμου, δείχοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη και την πίστη των τετράποδων φίλων μας.

Ειδικότερα, η βολεϊμπολίστρια, Νίκη Μανωλάκη, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας σκύλος, νεκρός έπειτα από -πιθανότατα, χτύπημα αυτοκινήτου- και ένα άλλο, το οποίο στέκεται ακριβώς δίπλα του, αρνούμενο να το εγκαταλείψει. Και τα δύο φορούν αλυσίδες.

H συγκλονιστική στιγμή που απαθανατίστηκε σε παράλληλο δρόμο της εθνικής κοντά στο ΙΚΑ στο ρεύμα προς Ηράκλειο από Μοίρες, κινητοποίησε και συγκίνησε φιλόζωους και μη.

«Κινητοποιηθηκαν πολλοι εξαιρετικοι ανθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγω ειχα φυγει απο το σημειο οταν εφτασαν για βοηθεια καθως δουλευα στις 21:00 και αφου ειχα επικοινωνησει με οσους περισσότερους ανθρωπους μπορουσα. Συνηθως ειμαι εκεινη που πραττει και οχι εκεινη που απλα ειδοποιει. Δεν ειχα το θαρρος ομως εκεινη τη στιγμη να βοηθησω παραπανω. Απ οτι ειδα ενας νεαρος εθελοντης χαιδεψε τον σκυλακο, τον ηρεμησε και τον παρελαβαν οι κυνοκομοι. Τον ευχαριστώ απ την καρδια μου. Και οσους κινητοποιηθηκαν απο το δημο και το κυνοκομειο Ηρακλειου. Το αλλο σκυλακι δυστυχως ηταν νεκρο ηδη. Η αφοσιωση του φιλου του με εχει συνταραξει πραγματικα. Μεγαλειο απο τα ζωα...κριμα για το σκυλακι που χαθηκε. Κριμα και για τη ζωη σε αλυσιδα που περασαν. Και τα δυο εσερναν αλυσιδες...Αυτο ζω αυτη τη στιγμη...», έγραψε η αθλητρία στο Facebook.