Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα Πετράλωνα και στην υπόθεση των δύο αδελφιών που κατηγόρησαν τους γονείς τους ότι τα κακοποιούσαν σεξουαλικά για χρόνια, ενώ τα υποχρέωναν να συμμετέχουν σε όργια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, ύστερα από μήνες που η υπόθεση φαινόταν να μην προχωρεί, πλέον αναμένονται άμεσα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού των δύο αδελφιών στα Πετράλωνα. Βάσει του παραπεμπτικού βουλεύματος, πλέον απορρίπονται όλα τα αιτήματα ακύρωσης από τους κατηγορούμενους και όλες οι ενστάσεις, ενώ υιοθετήθηκε η πρόταση του εισαγγελέα που είχε δικαιώσει δύο φορές τα αδέρφια και τα όσα καταγγέλλουν.

Ως συνέπεια των άνωθεν, σε δίκη θα παραπεμφθούν συνολικά 10 άτομα, μεταξύ των οποίων ο πατέρας και ο θείος των παιδιών και ακόμα 8 άτομα που φέρεται να κακοποίησαν σεξουαλικά τα παιδιά. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται και τρεις γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι η σύντροφος του πατέρα. Τα άτομα βαρύνονται με τις κατηγορίες του βιασμού και πλήθος κακοποιητικών συμπεριφορών.

Σημειώνεται πως τα παιδιά έχουν καταγγείλει εδώ και καιρό τους γονείς τους, ενώ η υπόθεση αποκαλύφθηκε με τη βοήθεια ενός συγγραφέα που είχε προσφερθεί να βοηθήσει το μικρό αγόρι.

Σήμερα ο 17χρονος και η 22χρονη αδερφή του βρίσκονται ασφαλείς μακριά από την οικογένειά τους.

πηγή: newsit