Συγκλονίζει ο Στέλιος Κουκαριώτης, ο οποίος έχασε τις δύο του αδελφές στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η κηδεία τους θα γίνει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Ο κ. Κουκαριώτης είπε ότι οι δύο αδελφές του είχαν ταξιδέψει από τη Γερμανία για να παραστούν στην κηδεία της ξαδέλφης τους και πήραν το τρένο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια για Γερμανία.

«Δικαιοσύνη ζητούν τα θύματα, οι νεκροί και οι τραυματίες. Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων. Τώρα αποχαιρετούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι δεν θα τα ξαναδούμε», δήλωσε ο κ. Κουκαριώτης, τονίζοντας: «Είμαι απογοητευμένος από την εταιρεία. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να βγουν και να μας ενημερώσουν».

«Με πήραν τηλέφωνο κάποιοι γνωστοί από τη Γερμανία ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τις αδελφές μου. Τότε άρχισα να ψάχνω πληροφορίες, είδα ότι το τρένο έπρεπε να έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη και μετά διαπίστωσα ότι υπήρχε καθυστέρηση 1,5 ώρας. Τότε κατάλαβα ότι αυτό το τρένο που ήταν πάνω και οι αδελφές μου ήταν το μοιραίο», πρόσθεσε.