Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσαν για ακόμα μία φορά δύο 17χρονοι, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε φαρμακείο το απόγευμα της Δευτέρας (13/3) στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο «άγουροι» εγκληματίες φορώντας χειρουργικές μάσκες μπήκαν μέσα στο φαρμακείο και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους και αποχώρησαν, παίρνοντας όλο το χρηματικό ποσό, το οποίο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο ταμείο. Ύστερα με γρήγορες κινήσεις αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και μετά από έρευνα κατάφεραν και εντόπισαν τον έναν από τους δύο σεσημασμένους 17χρονους, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε πλατεία της περιοχής μαζί με άλλους 7 ανήλικους και τον οδήγησαν στο τμήμα. Εκεί αναγνωρίστηκε από τους υπαλλήλους του καταστήματος και συνελήφθη.

Η έρευνα της αστυνομίας όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μετά από λίγη ώρα, άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν και εντόπισαν τον συνεργό του, τον οποίο και συνέλαβαν.

Οι δύο ανήλικοι «γκάνγκστερ» οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε παλαιότερο χρόνο συμμετείχαν σε συμμορία που διέπραττε ληστείες σε βάρος ανήλικων στις περιοχές της Αργυρούπολης, του Παλαιού Φαλήρου και της Δάφνης.