Αίσιο τέλος είχε λίγο μετά τις 22:00, το θρίλερ που ήταν σε εξέλιξη από απόγευμα της Κυριακής (26/3) με τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, μετά από σχεδόν επτά ώρες περίπου και μετά από επίμονη προσπάθεια του ειδικού διαπραγματευτή της Αστυνομίας, η γυναίκα, ηλικίας 60 ετών πείστηκε να κατέβει από το την επταώροφη πολυκατοικία στην περιοχή του Ντεπώ.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο διαπραγματευτής προσπάθησε με κάθε τρόπο να την πείσει να κατέβει από το σημείο λέγοντας της ότι «όσο θα είσαι μαζί μου, δεν θα σε πειράξει κανείς».

Σύμφωνα επίσης με μαρτυρίες των γειτόνων της περιοχής, η γυναίκα μπήκε στην επταώροφη οικοδομή το μεσημέρι της Κυριακής, η οποία είναι υπό κατασκευή εδώ και δύο χρόνια.

Πετούσε αντικείμενα και ζητούσε να δει πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον

Μάλιστα πριν απειλήσει να πέσει στο κενό, πετούσε αντικείμενα ενώ ζήτησε να δει πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν στο κλείσιμο του δρόμου ενώ σε πλήρη ετοιμότητα ήταν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κάθε ενδεχόμενο.


Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο.

Οι λόγοι που η γυναίκα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Η απόφαση για ενδεχόμενη ακούσια νοσηλεία της γυναίκας σε ψυχιατρική κλινική θα ληφθεί από την αρμόδια εισαγγελική αρχή.