Την περασμένη Δευτέρα 3/04 δύο ανήλικα κορίτσια επισκέφτηκαν μαγαζί με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη.

Εκεί γνώρισαν έναν 32χρονο μαζί με ακόμα έναν άνδρα, οι οποίοι τις προσέγγισαν με σκοπό να τους προτείνουν να εργαστούν σεζόν στα Κύθηρα, σε μαγαζί που διαθέτει ο ένας εκ των δύο.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες πρότειναν στις δυο ανήλικες κοπέλες να βγουν και για ένα ποτό το βράδυ σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου, προκειμένου να συζητήσουν εκτενέστερα τις λεπτομέρειες για τη δουλειά στα Κύθηρα.

Όμως, οι προθέσεις του ενός εκ των δύο αποδείχτηκαν εντελώς διαφορετικές.

Κι αυτό διότι φίλος του που ήταν μαζί του και αναζητείται από την Αστυνομία, φέρεται ότι έριξε ναρκωτική ουσία σε σφηνάκι, το οποίο πρόσφερε στην ανήλικη, προκειμένου να τη βιάσει.

Όταν άρχισε να ζαλίζεται, ξεκίνησε να τη χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα, προσπαθώντας να την πείσει μέσω της φίλης της να συνευρεθούν σεξουαλικά.

Όμως δεν τα κατάφερε και έφυγε από το μπαρ λίγο πριν από τις 6 το πρωί.


Ξύπνησε σε άθλια κατάσταση

Στη συνέχεια η κοπέλα, μαζί με τον φίλο του, που είχε συναντήσει το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας στην Ηλιούπολη, έφυγαν από το μαγαζί και πήγαν σε σπίτι τρίτου προσώπου στο Αιγάλεω.

Η κοπέλα, μισολιπόθυμη, σύμφωνα την καταγγελία της, φέρεται να υπέκυψε στις αρρωστημένες διαθέσεις του 32χρονου. Ξύπνησε το μεσημέρι στο ίδιο σπίτι, σε άθλια κατάσταση, χωρίς εσώρουχα. Μη μπορώντας να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ειδοποίησε τους γονείς της και στη συνέχεια μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό.

Στους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση είπε ότι έχει απώλεια μνήμης και πως πληροφορήθηκε από τον 32χρονο ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Επιπλέον κατέθεσε ότι εκείνος δεν έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη κατάστασή της για να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της, καθώς εάν δεν έπινε αυτό το σφηνάκι με τη ναρκωτική ουσία δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε όσα την ανάγκασαν με τον τρόπο τους να κάνει.

Εις βάρος του 32χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και εξέφρασε την επιθυμία του να καταθέσει μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο δεύτερος άνδρας, που φέρεται να έριξε τα ναρκωτικά στο σφηνάκι, αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις.

*Πηγή: protothema.gr