Ιδιαίτερο είναι το φετινό Πάσχα για την Δώρα Τσαμπάζη, τη σύζυγο του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή καθώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, Μεγάλη Παρασκευή, η σύζυγός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ανήρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram καθώς, όπως αναφέρει, «ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα».

Όπως σημειώνει «το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά».

«Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…» καταλήγει η Δώρα Τσαμπάζη στο μήνυμά της που ραγίζει καρδιές.

Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη 

«Αύριο (σ.σ. σήμερα) ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα.

Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…».