Διάρρηξη σημειώθηκε σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες έγιναν καπνός μετά το χτύπημα και οι έρευνες των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται σε εξέλιξη. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα μαγαζί με ιστορία 40 χρόνων στη Θεσσαλονίκη, που έχει γίνει γνωστό στην πόλη για τα μπακαλιαράκια του. Ο ιδιοκτήτης τονίζει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο στόχαστρο διαρρηκτών. Το γεγονός έγινε αντιληπτό τα ξημερώματα, όταν έφτασαν οι πρώτοι υπάλληλοι και ο υπεύθυνος του καταστήματος. Αυτή τη φορά, όμως, έσπασαν την πόρτα της εισόδου και έφυγαν με τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο από τις εισπράξεις της Μεγάλης Πέμπτης. Ο δράστης ή οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία, μπήκαν στο κατάστημα και άρπαξαν απο την ταμειακή τουλάχιστον 200 ευρώ.

Στην ΕΡΤ μίλησε ο μάγειρας και υπεύθυνος του καταστήματος Βαγγέλης Γραβάνης, ο οποίος φανερά αναστατωμένος ζήτησε καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή, για το διάσημο κατάστημα με ιστορία ετών στην πόλη.  «Οι διαρρήκτες μπήκαν στο κατάστημα πριν από εμάς. Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα» λέει ο υπεύθυνος που δείχνει τις εικόνες στην κάμερα και συνεχίζει: «έκαναν το μαγαζί άνω – κάτω και πήραν τα χρήματα που είχαμε αφήσει μέσα, για να είμαστε έτοιμοι από νωρίς για τις σημερινές αγορές των πελατών».

Αυτό που απασχολεί τον υπεύθυνο του καταστήματος είναι οι ζημιές που άφησαν πίσω τους οι δράστες. «Άντε να βρεις τέτοια μέρα άνθρωπο να έρθει να τα φτιάξει» λέει και τονίζει πως η επιχείρηση είχε βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο πριν από χρόνια.